Startup Akademija 2 - priprema za uspeh


NiCAT klaster i Deli prostor pokreću novi ciklus  Startup Akademije!

Artículos deportivos para ni?os

Kako razviti potencijalno sjajnu ideju i uspeti na tržištu koje se konstantno menja? Šta je potrebno znati i savladati kako bi baš tvoja preduzetnička ideja postala realnost?

Saznaj na četvorodnevnoj Startup Akademiji!

Program Startup Akademije se organizuje u 3 ciklusa. Svaki ciklus ima 5 timova i podrazumeva četvorodnevnu interaktivnu radionicu. Pored treninga, akademija obuhvata i mentorske sesije – organizovane sastanke sa iskusnim preduzetnicima iz sveta naprednih tehnologija i finalni događaj – konferenciju na kojoj će timovi prezentovati svoje ideje pred mentorima i investitorima.

Projekat je namenjen studentima i nezaposlenima, a ukoliko imaš ideju, motivaciju i tim, požuri i prijavi se – omogući svom timu razvijanje dodatnih veština!

PRIJAVA

Potrebno je da potencijalni učesnici pošalju biografije članova tima na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i popune upitnik sa detaljima o ideji i timu.

Detaljnije informacije nalaze se na zvaničnoj stranici Startup Akademije.

Jer Startup Akademija te priprema za uspeh!

Program Startup Akademije je finansijski podržan od strane programa Nemačke vlade Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).