Upoznajte “Silicijumsku dolinu” Evrope za ofšor outsorsing i IT partnerstvo

Registracije su završene

Pozivamo vas da budete među prvim kompanijama koje će se kroz vebinar upoznati sa kapacitetom  znanja i iskustva koje imaju da ponude tehnološke kompanije u Nišu iz Srbije, iz nove “Silicijumske doline” Evrope!


November 5, 2020 | 7:00 - 8:00 p.m. (Central European Time)

Snimak webinara će biti dostupan svima koji se registruju - čak i ako ne možete da prisustvujete.

Više od 200 kompanija iz Švajcarske je u poslednjih 5 godina uložilo milione u ofšore autsorsing softverskog razvoja i razna partnerstva u okviru jugoistočnog dela Evrope, a posebno u komapnije iz Srbije, tj Niša. 

Ovo skriveno blago IT-a i inženjerstva raste i napreduje uz pomoć odličnog obrazovanja i podrške države i ostalih institucija koje su usmerene na razvoj tehnologije iz ove oblasti.


Šta možete očekivati na vebinaru

  • U prethodnom periodu je OPSS radio na povezivanju sa tech scenom u Srbiji. Ovaj webinar je sledeći korak koji treba da dovede do još bliže saradnje i povezivanja.

  • Podelićemo vredno iskustvo iz prve ruke, iskusnih direktora i osnivača kompanija iz Niša kao što su  AST, Smart Net Technologies i Atomia, a koje su razvile tehnološka rešenja ili platforme  za globalne partnere. 

  •  Pričaćemo o uspešnim iskustvima i inovacijama na kojima su kompanije radile na svih 5 kontinenata. 

  • Upoznaćete se sa raznovrsnošću IT kompanija sa kojima možete ostvariti saradnju, a koje dolaze iz finteka, zdravstva, E trgovine, razvoja softvera, Saas i raznih cloud-based rešenja,  razvoja elektronike i ostalih tehničkih komponenata.

Datum i vreme

  • Datum: 5. novembar,  četvrtak

  • Vreme: 19h - 20h ( centralno evropsko vreme)

Učesnici


Moderator:


Goran Mladenović, Direktor 

NiCAT je poslovno udruženje koje okuplja 30 kompanija, 4 univerziteta i 3 institucije. Naše članice su aktivne širom sveta, rešavajući kompleksne probleme i maksimizirajući potencijale naših klijenata.

Govornici:


Mladen Stojanović,
COO

Atomia d.o.o. je internacionalna kompanija sa kancelarijama u Srbiji i Švedskoj. Atomia kreira rešenja za cloud i hosting provajdere. Nastala je kao Spin off lidera u tom segmentu na skandinavskom tržištu, komapnije TROXO.

Saša Tančev,
osnivač i vodeći arhitekta SMART NET TECHNOLOGIES 

SmartNet Technologies je specijalizovan u oblasti NET razvoja web aplikacija kao i pružanju podrške u okviru Application Lifecycle Management-a, od analiziranja ideje/problema do istraživanja, razvoja, testiranja, deployment-a i tehničke podrške i održavanja. Klijenti dolaze iz Izraela, SAD, Velike Britanije, Afrike i Australije.

Vladan Todorović, CTO i suvlasnik u Sauron Security

Advanced Security Technologies pruža holistički, end-to-end pristup poslovnim rizicima i sajber bezbednosti, bave se punim spektrom bezbednosti od bezbednosti u tehnologiji, bezbednosti ljudi, bezbednosnih procesa itd. Čak četiri puta su vodili IT obezbeđenje na Olimpijskim igrama i dobitnici su mnogobrojnih međunarodnih nagrada i priznanja.

Ko treba da prisustvuje vebinaru

Ako ste jedna od mnogih kompanija koje dolaze iz Švajcarske, Nemačke ili Austrije, a imali ste loše iskustvo u outsorcingu aktivnosti i projekata i želite da čujete detalje o novom IT habu Evrope i šta on ima da ponudi  ili vam je potrebno pouzdano tech rešenje ili proizvod. Teme su skrojene za:

  • CEO, Business Development tim i CTO IT kompanija

  • Project menadžere i lidere rastućih IT kompanija 

  • Koji dolaze iz telekomunikacija, clouda, Saas itd. 

Snimak vebinara će biti dostupan svima koji se registruju. 


Webinar is organized within the project “Ni-CAT – Go International” which is funded by the European Union in partnership with the Government of the Republic of Serbia through the EUPRO programme. 


Before you proceed with participation, please inform yourself about data collection and data processing by reading our Webinar Privacy Policy.

Datum i vreme
четвртак
05. новембар 2020.
19:00 20:00 CET
Lokacija

Webinar

--Webinar--
--Webinar--
Organizator

Ni-CAT, OPSS

--Ni-CAT, OPSS--